Termeni si conditii

Magazinul online (siteul) Dincomoditate.ro este administrat de SC Vergo SRL CUI: RO34518610 Nr. Reg. Com J22/874/2015, sediu social: Strada Diminetii nr 9 , Iasi.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturi, fotografii, termeni si conditii si orice alte inscrieri prezente pe acest site fara notificare in acest sens, bineinteles in functie de politica firmei si de piata in care facem comert.

Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile va rugam sa inchideti acest site.

Utilizarea site-ului https://dincomoditate.ro  (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul acestei pagini si a intregului site.

In continutul site-ului, mai precis in subsolul oricarei pagini vei gasi si o parte din informatiile legale, pe care suntem nevoiti sa vi le prezentam conform legilor in vigoare.

Cele mai importante sunt Politica cookies si politica de confidentialitate, pagini foarte importante si pe care va rugam sa le cititi intainte de a face orice actiune pe site (vizualizare produs, adaugare la favorite, cumparare, plata online sau  doar informare), iar daca nu sunteti de acord va rugam sa parasiti magazinul virtual.

Avand in vedere faptul ca pe site gasiti multe fotografii de prezentare pentru produs si avand in vedere ca sunt milioane de dispozititive de pe care poti urmari site-ul, precizam ca imaginile sunt cu titlu informativ sau de prezentare, in realitate existand sansa unor variatii de nuanta sau alte elemente.

Datorita numarului mare de magazine fizice si numarului mare de comenzi exista sansa ca stocul sa nu fie actualizat in timp real, astfel pot exista situatii in care comanda se anuleaza automat, dupa instiintarea clientului prin email sau telefonul stabilit la plasarea comenzii. Daca se anuleaza comanda de catre dincomoditate.ro pe motivul ca nu mai este in stoc, siteul, respectiv SC Vergo SRL nu are nici o obligatie fata de client, in sensul compensarii sau oferirii de discounturi pentru alt produs sau alte daune morale.

Daca primiti un produs de care nu sunteti multumit aveti dreptul de retur gratuit, iar banii sunt virati in contul dvs personal in decurs de 7 zile.

Daca ati plasat o comanda de mai multe produse si faceti retur la o parte din ele, iar valoarea celor ramase in posesia dvs este mai mica de 300 lei, clientul achita transportul pentru retur (se va scadea din suma care trebuie returnata costul transportului)

Daca aveti probleme in utilizarea siteului, plasarea comenzilor, achitarea comenzilor online ne puteti suna la nr de telefon: 0752474734, sau puteti trimite un email la adresa contact@dincomoditate.ro.

Ne dorim sa avem numai clienti multumiti, iar daca sunt probleme incercam sa le rezolvam pe cale amiabila, departamentul nostru pentru suport clienti este unul receptiv la posibilele probleme aparute intre dvs ca si client si SC Vergo SRL ca si magazin online.

In cazul in care nu putem rezolva pe cale amiabila, aveti dreptul sa va adresati organelor competente in vederea solutionarii prejudiciului creat.

https://dincomoditate.ro se angajeaza sa foloseasca datele personale introduse de catre clienti doar in scopul vanzarii efective de produse comandate de catre acestia, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Conform Legii nr.677/2001 cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie al acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare, si ale Legii nr.56/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, https://dincomoditate.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

Furnizand datele dvs sunteti de acord ca https://dincomoditate.ro sa le utilizeze in scopul realizarii activitatii comerciale a firmei rezultate din statut si sa primiti newsletter cu scopul de a va informa referitor la activitatea noastra, promotii si noutati.

Tinand cont de reglementarile legislative in vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:

– enunturile ambigue, greselile de exprimare, preturile incorecte, etc

– diferente intre imaginea unui produs din magazin, asa cum ea apare pe monitorul dumneavoastra si produsele primite, diferente care se refera la culoare, nuanta, etc.

– nepotrivirea intre scopul pentru care a fost cumparat un produs si functionalitatea lui.

– informatiile eronate furnizate de cumparator. Furnizorul are dreptul de a verifica orice comanda telefonic, cerandu-i cumparatorului confirmarea unor date personale sau legate de comanda.

– defectiunile, pagubele sau accidentele datorate folosirii corespunzatoare sau necorespunzatoare a produselor cumparate din acest magazin.

– intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului/postei sau din alte motive

– deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului.

– magazinul isi rezerva dreptul de a refuza executarea unor comenzi, fara a motiva aceasta alegere.

– neplacerile create de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP)

– posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional.

– continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin.

Conform legislatiei in viguare aveti dreptul de retur al unui produs in termen de 14  de zile din momentul in care dvs. primiti comanda de la curier.

In cazul in care doriti sa returnati un produs in intervalul acestor 14 zile,  trebuie sa fie nou si trebuie sa aveti ambalajul original!

Toate cererile de retur se vor face in scris catre e-mail-ul : contact@dincomoditate.ro