POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale ale SC Vergo srl, cu sediul in loc. Iasi, Jud. Iasi, in calitate de operator de date.

Acest document are rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet https://dincomoditate.ro, la care nu vom referi în continuare cu denumirea „site-ul”.

Cuprins

 1. Categorii de date cu caracter personal prelucrate
 2. Scopurile si temeiurile prelucrarii
 3. Durata pentru care va prelucram datele
 4. Dezvaluirea datelor cu caracter personal
 5. Transferul datelor cu caracter personal
 6. Drepturile de care beneficiati
 7. Confidentialitatea minorilor
 8. Modificari in politica de confidentialitate

1. Categorii de date cu caracter personal prelucrate

A. Daca sunteti client al site-ului, [detinatorul website-ului] va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal, cum ar fi:

 • Nume și prenume
 • Numar de telefon
 • Adresa de e-mail
 • Adresa de facturare
 • Adresa de livrare
 • Date referitoare la modul in care utilizați site-ul (de exemplu, comportamentul /preferintele /obisnuintele dvs. in cadrul domains
 • Precum si orice alte categorii de date pe care le furnizati in mod direct in contextul crearii contului de utilizator, in contextul plasarii unei comenzi prin intermediul site-ului sau in orice alt mod care rezulta din utilizarea site-ului.

Daca pentru a va crea cont de utilizator pe site, va folosi contul dumneavoastra de Facebook sau Google, dincomoditate.ro va prelucra urmatoarele date publice de profil afisate de aplicatii respective: nume utilizator, adresa de e-mail.

In cazul in care alegeti sa va creati cont de utilizator inainte de a finaliza comanda unui produs disponibil pe site, se va solicita adresa dumneavoastra de e-mail in baza careia va fi creat automat un cont.

B. Daca sunteti vizitator al site-ului, dincomoditate.ro va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le furnizati:

 • In mod direct in contextul utilizarii site-ului, cum ar fi date pe care le furnizati in cadrul sectiei de contact / intrebari / reclamatii, in masura in care ne contactati in acest fel.
 • In mod indirect, date precum: adresa IP, browser folosit, durata navigarii, istoricul cautarilor, sistem de operare folosit, limba si paginile vizualizate, URL-uri complete, secventa de click-uri catre, prin si de la site-ul nostru, informatii sau produse vizualizate / cautate, durata vizitelor pe anumite pagini, informatii privind interactiunea cu paginile (ex. derularea, click-urile, trecerile de mouse), date despre comportamentul utilizatorilor.

2. Scopurile si temeiurile de prelucrarii

A. Daca sunteti client al site-ului, dincomoditate.ro prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:

 • pentru desfasurarea relatiei contractuale dintre dumneavoastra si Vergo srl , respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea si facturarea comenzii plasate pe site, informarea dumneavoastra asupra starii comenzii, organizarea returului de produse comandate etc.

Temei:  Prelucrarea datelor dvs. in acest scop are la baza contractului incheiat intre dumneavoastra si Vergo, definit in cuprinsul Termenelor si Conditiilor https://www.dincomoditate.ro/termeni-si-conditii. Furnizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este necesară pentru executarea acestui contract. Refuzul furnizarii datelor poate avea drept consecinta imposibilitatea derularii raporturilor contractuale dintre dumneavoastra si Vergo srl.

 • pentru indeplinirea obligatiilor legale ce revin Vergo srl  in contextul serviciilor prestate prin site-ului, inclusiv a obligatiilor in materie fiscala, precum si in materie de arhivare.

Temei : Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop este necesar în baza unor obligații legale. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este necesar. Refuzul furnizarii datelor poate avea drept consecinta imposibilitatea Vergo srl de a respecta obligatiile legale care revin si deci in imposibilitatea de a va oferi servicii prin intermediul site-ului.

 • pentru activități de marketing , respectiv pentru transmiterea, prin mijloacelor de comunicare la distanță (e-mail, sms) de comunicare comerciale privind produsele și serviciile oferite de Vergo srl, prin intermediul site-ului.

Temei : Prelucrarea datelor pentru acest scop are la baza consimtamantul dumneavoastra, daca alegeti sa-l furnizati.

Va puteti alege consimtamantul pentru prelucrarea datelor in acest scop prin bifarea casutei corespunzatoare la momentul crearii contului, sau ulterior crearii contului, la sectiunea informatiile contului meu.

Pentru dezabonarea primei unor astfel de comunicare comerciale puteți folosi optiunea de la finalul fiecarui e-mail/ sms continuand comunicați comerciale. În plus, puteți să vă dezabonați prin accesarea secției „Informații contului meu”.

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

 • in scopul diverselor analize , raportari privind modul de functionare a site-ului, realizarea de profiluri de preferinte de consum, in principal, in vederea imbunatatiri experientei oferite pe site.

Temei : Prelucrarea datelor dvs. pentru acest scop are la baza interesului legitim al Vergo srl de a imbunatati permanent experienta clientilor pe site. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

B. Daca sunteti vizitator al site-ului, [detinatorul website-ului] prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:

 • pentru activități de marketing , respectiv pentru transmiterea, prin mijloacelor de comunicare la distanță (e-mail, sms), de comunicare comerciale privind produsele și serviciile oferite de [detinatorul website-ului], prin intermediul site-ului.

Temei : Prelucrarea datelor pentru acest scop are la baza consimtamantul dumneavoastra, daca alegeti sa-l furnizati.

Va puteti solicita consimtamantul pentru prelucrarea datelor in acest scop prin completarea si bifarea casutei corespunzatoare din formularul pentru abonarea newsletter-ului disponibil pe site.

Pentru dezabonarea primei unor astfel de comunicare comerciale puteți folosi optiunea de la finalul fiecarui e-mail/ sms continuand comunicați comerciale.

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

 • pentru rezolvarea plangerilor , reclamatiilor si pentru a monitoriza traficul si a imbunatati experienta dumneavoastra oferita pe site.

Temei : Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la baza interesului legitim al [detinatorul website-ului] de a asigura functionarea corecta a site-ului, precum si pentru a imbunatati permanent experienta vizitatorilor site-ului, inclusiv prin solutionarea diferitelor comentarii, intrebari sau. reclamatii.

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

3. Durata pentru care va prelucram datele

Vergo srl va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atat cat este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare mentionate mai sus.

In cazul in care sunteti client, vom prelucra datele dumneavoastra pe intreaga durata a raporturilor contractuale si ulterior conform obligatiilor legale care revin in sarcina Vergo srl (de ex, in cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de pastrare prevazut de lege este de 10). ani de la data incheierii exercitiului financiar in cursul caruia au fost intocmite).

In situatia in care sunteti client si va exercitati optiunea de a stergere a contului de utilizator, prin apasarea butonului „stergere cont” din sectiunea „informatii contului meu”, Vergo srl va interpreta aceasta actiune ca optiunea dumneavoastra de a va dezabona de la primirea de a comunica. comerciale prin care va tinem la curent despre produse si servicii oferite prin intermediul site-ului.

In acest sens, daca alegeti sa va stergeti contul de utilizator, nu va vom mai trimite e-mailuri si sau sms-uri de acest gen.

Totusi, dorim sa va informam ca stergerea contului nu va avea ca efect automat stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal.

In cazul in care doriti sa nu va mai fie prelucrate datele cu caracter personal sau daca doriti stergerea datelor, va puteti exercita dreptul la punctul 6 de mai jos.

In cazul in care solicitati stergerea contului, insa pe acel cont exista cel putin o comanda activa, cererea de stergere a contului va putea fi inregistrata numai dupa livrarea produselor si finalizarea ultimei comenzi active.

Daca va retrageti consimtamantul pentru prelucrarea datelor in scop de marketing, Vergo srl va inceta prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in acest scop, fara insa a afecta prelucrarile desfasurate de Vergo srl pe baza consimtamantului exprimat de catre dumneavoastra inainte de retragerea acestuia.

4. Dezvaluirea datelor cu caracter personal

Nu inchiriem / vindem datele dumneavoastra cu caracter personal catre terte parti.

Pe langa operator, in anumite situatii, date pot fi accesibile pentru terte parti precum furnizori de servicii, operatori de transport, furnizori de hosting, companii IT, numite, daca este necesar, ca persoane imputernicite de Operator.

Acestea sunt obligate prin contract sa mentina confidentialitatea datelor si sa le foloseste exclusiv in scopul pentru care le-au fost furnizate.

De asemenea, am putea dezvalui datele dumneavoastră cu caracter personal către autoritățile publice centrale / locale, în urmatoarele cazuri exemplificative enumerate:

 • pentru administrarea site-ului
 • in situatiile in care aceasta comunicare ar fi necesara pentru atribuirea de premii sau alte facilitati persoanelor vizate, obtinute ca urmare a participarii lor la diverse campanii promotionale organizate de catre Vergo srl prin intermediul site-ului;
 • pentru mentinerea, personalizarea si imbunatatirea site-ului si a serviciilor derulate prin intermediul lui
 • pentru efectuarea analizei datelor, testarea si cercetarea, monitorizarea tendintelor de utilizare si activitate, dezvoltarea caracteristicilor de securitate si autentificarea utilizatorilor
 • pentru transmiterea de comunicare comercială de marketing, în condițiile și limitele prevazute de lege
 • atunci cand dezvaluirea datelor cu caracter personal este prevazuta de lege etc.

5. Transferul datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate catre Vergo srl pot fi transferate in afara Romaniei, dar doar catre state din Uniunea Europeana.

6. Drepturile de care beneficiati

In conditiile prevazute de legislatie in materia prelucrarii datelor cu caracter personal, in calitate de persoane vizate, beneficii de urmatoarele drepturi:

 • dreptul la informare  – dreptul de a primi detalii privind activitățile de prelucrare efectuate de către Vergo srl, conform celor descrise în prezentul document;
 • dreptul de acces la data  dreptul de a obtine confirmarea din partea Vergo srl cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si detalii privind activitatile de prelucrare precum modalitatea in care sunt prelucrate date, scopul in care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari. ai date, etc;
 • dreptul la rectificare  – dreptul de a obtine corectarea, fara intarzieri justificate, de catre Vergo strl a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum si completarea datelor incomplete;
 • dreptul la stergerea datelor , fara intarzieri nejustificate, („dreptul de a fi uitat”) – se aplica anumite conditii; Este posibil ca, in urma solicitarii de stergere a datelor, Vergo srl sa anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracter personal) si sa continue in aceste conditii prelucrarea pentru scopuri statistice;
 • dreptul la restrictionarea prelucrarii , in anumite conditii;
 • dreptul la portabilitatea datelor  – dreptul de a primi date cu caracter personal intr-o modalitate structurata, folosita in mod obisnuit si intr-un format usor de citit, precum si dreptul ca aceste date sa fie transmise de catre Vergo srl catre alt operator de date. , in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege;
 • dreptul la opozitie
  – in ceea ce priveste activitatile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicitari conform celor indicate mai jos;
  – in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care se afla persoana vizata, ca date care o vizeaza sa fie prelucrate in temeiul interesului legitim al Vergo srl sau in temeiul interesului public, cu exceptia cazurilor in care Vergo srl poate demonstra ca are motive legitime si imperioase care justifica prelucarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor persoanelor vizate sau ca scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;
  – in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct.
 • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activitati de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc vizata sau afecteaza in mod similar intr-o. masura semnificativa;
 • dreptul de a va adresa Autoritatii  Nationale de supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente, in masura in care considerate necesare.

Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care datele cu caracter personal sunt prelucrate si pentru a va exercita drepturile mentionate mai sus, va rugam sa va adresati la adresa de email:  contact@dincomoditate.ro

7. Confidentialitatea minorilor

Vergo srl nu contacteaza cu buna stiinta sau nu colecteaza informatii despre persoanele cu varsta sub 18 ani. Website-ul nu are ca scop solicitarea de informatii de orice fel de persoane cu varsta sub 18 ani.

Daca printr-o eroare intram in posesia unor astfel de informatii si suntem instiintati de acest lucru, vom obtine consimtamantul parental adecvat pentru a utiliza aceste informatii sau, in cazul in care nu este posibil, vom sterge informatiile pe serverele noastre.

Daca doriti sa ne comunicati primirea de informatii despre persoane cu varsta sub 18 ani, va rugam sa ne contactati pe email la  contact@dincomoditate.ro

8. Modificari in politica de confidentialitate

Ne rezervam dreptul de a modifica aceasta politica de confidentialitate. In cazul unor modificari majore pe viitor vei fi instiintat pe email (daca este posibil) sau prin afisarea unui mesaj specific pe site.

Aceasta pagina de internet foloseste fisiere de tip cookie. Pentru mai multe informatii despre modul in care se folosesc aceste fisiere, va rugam sa accesati urmatorul link: https://www.dincomoditate.ro/politica-de-

POLITICA DE UTILIZARE COOKIES

1. Politica de utilizare a Cookie-urilor

Aceasta se referă la cookie-urile din website-ul www.dincomoditate.ro, deținut de Vergo S.R.L., cu sediul social în loc. Iasi, jud. Iasi, societate denumită în continuare Vergo.

2. Ce sunt Cookie-urile?

Cookie-urile sunt fișiere text de mici dimensiuni, stocate pe echipamentele terminale ale unui utilizator de Internet. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisă printr-un web-server către un browser (ex: Internet Explorer, Chrome) și nu conține programe software, viruși sau spyware, neavând acces la informațiile de pe hard drive-ul utilizatorului. Aceste fişiere permit recunoaşterea echipamentului utilizatorului şi afişarea în mod corespunzător a paginii de Internet, adaptată preferinţelor individuale ale utilizatorului.

3. Rolul fișierelor de tip Cookie

Fișierele de tip Cookies permit recunoaşterea echipamentului utilizatorului şi afişarea în mod corespunzător a paginii de Internet, adaptată preferinţelor individuale ale utilizatorului.

Cookie-urile au rolul de a vă asigura o experiență de navigare web plăcută și sigură și de a vă oferi servicii complete, în funcție de comportamentul online manifestat pe websiteul www.dincomoditate.ro. Concret, pe baza cookie-urilor Vergo are posibilitatea de a :

a. Adapta prezentarea și afișarea site-ului în funcție de preferințele dvs. (limbă, rezoluție etc)
b. Crea statistici anonime, care nu presupun identificarea personală, bazate pe comportamentul dvs. pe site și de interesul manifestat pentru produsele prezentate. Aceste statistici ne permit să îmbunătățim structura și conținutul site-ului, astfel încât să vă oferim informațiile de care aveți nevoie.
c. Asigura măsuri de securitate web.

4. Tipuri de cookie-uri folosite pe siteul www.dincomoditate.ro

Siteul www.dincomoditate.ro folosește două tipuri de fișiere Cookie: per sesiune și fixe. Cookie-urile per sesiune sunt fișiere temporare care se instalează în terminalul dvs. în timpul vizitei pe website-ul Vergo și până la închiderea sesiunii sau a browser-ului folosit. Cookie-urile fixe rămân în terminalul utilizat de dvs. pentru o perioadă de timp mai mare, în funcție de parametrii acestora sau până când sunt șterse manual de dvs.

5. Cum sunt folosite cookie-urile pe www.dincomoditate.ro?

Vizita dvs. pe www.dincomoditate.ro poate instala fișiere de tip cookie pentru ca noi să putem analiza:

a. Performanța site-ului
b. Înregistrarea dvs. (log in, newsletter etc.), profilul dvs. de utilizator
c. Locația dvs., în scopul targetării geografice
Dar și pentru a vă putea livra conținut publicitar personalizat.

6. Cookie-urile înregistrează sau/și conțin date personale?

Cookie-urile nu solicită informații cu caracter personal și nu identifică personal utilizatorii de internet. Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi folosite doar pentru facilitarea anumitor funcționalități pentru dvs. Aceste date sunt criptate astfel încât persoanele neautorizate nu pot avea acces la ele.

7. Ștergerea Cookie-urilor

Aplicațiile folosite pentru accesarea paginilor web (browser, de exemplu) salvează Cookie-urile pe terminalul utilizatorilor de Internet în mod implicit. Totuși, setările pot fi schimbate de dvs. astfel încât instalarea automată a Cookie-urilor să fie blocată de browser-ul web. Informații detaliate despre modurile de administrare a Cookie-urilor sunt disponibile în câmpul de setări al browser-ului web. Vă informăm că limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite funcționalități ale modului în care sunt afișate paginile website-ului www.dincomoditate.ro

8. De ce sunt Cookie-urile importante pentru Internet?

Cookie-urile sunt importante pentru funcționarea eficientă a Internetului, în interesul utilizatorului, deoarece contribuie la crearea unei experiențe de navigare web simplă și personalizată în funcție de interesele, preferințele și comportamentul fiecărui utilizator.

Blocarea sau dezactivarea Cookie-urilor poate face unele site-uri imposibil de folosit sau pot limita semnificativ experiența dvs. pe web. Blocarea sau dezactivarea fișierelor Cookie nu înseamnă că nu vă vor mai fi livrate mesaje publicitare, ci că paginile web pe care vă aflați nu vă vor mai oferi o experiență adaptată tipului dvs. de comportament și preferințelor dumneavoastră.

Fișierele de tip Cookie sunt importante pentru:

a. Conținut și servicii adaptate preferințelor dvs. – categorii de produse și servicii.
b. Oferte adaptate intereselor dvs. – reținerea parolelor – în cazul în care optați pentru această funcționalitate.
c. Reținerea filtrelor de protecție a copiilor privind conținutul web (opțiuni family mode, funcții de safe search).
d. Limitarea frecvenței de livrare a mesajelor publicitare – limitarea numărului de afișări a unei reclame pentru un anumit utilizator pe un site.
e. Furnizarea de publicitate relevantă în funcție de utilizator.
f. Măsurarea, optimizarea și înregistrarea de date legate de performanța site-ului – statistici legate de trafic, conținut vizualizat. Aceste informații sunt importante pentru îmbunătățirea experienței web a utilizatorilor.

9. Securitate web și aspect legate de confidențialitatea utilizatorilor

Cookie-urile NU sunt viruși și nu colectează date cu caracter personal

Totuși, Cookie-urile pot fi utilizate în detrimentul utilizatorilor, de programele de tip Spyware. Deoarece stochează informații despre preferințele și istoricul de navigare al utilizatorilor, Cookie-urile pot fi folosite ca o formă de Spyware. Aplicațiile anti-spyware au rolul de a marca cookie-urile pentru a fi șterse în cadrul procedurilor de scanare anti-virus/anti-spyware.

Browserele au integrate setări de confidențialitate care oferă diferite niveluri de acceptare a Cookie-urilor – precum perioada de valabilitate și ștergere automată la încheierea unei sesiuni web.

10. Alte aspecte de securitate legate de Cookie-uri

Deoarece toți utilizatorii de Internet au dreptul la protecția identității online, este indicat să fiți informat(ă) în legătură cu posibilele riscuri de securitate. Având în vedere că prin intermediul acestor fișiere se face schimb de informații constant între browser și site-ul pe care îl vizitați, informațiile transmise prin Cookie-uri pot fi interceptate de persoane sau programe neautorizate. De exemplu, acest lucru este posibil în situația în care browser-ul se conectează la server folosind o rețea necriptată/nesecurizată – cum e cazul anumitor rețele Wi-Fi.

Alte atacuri bazate pe Cookie-uri pot fi posibile din cauza unor setări greșite ale acestor fișiere pe servere. Dacă un website nu solicită browser-ului să folosească doar canale criptate, atacatorii pot folosi această vulnerabilitate pentru a primi acces la informațiile transmise prin Cookie-uri. Din aceste motive este esențial să acordați o atenție sporită setărilor prin care vă protejați informațiile personale disponibile online.

11. Sfaturi pentru o navigare web sigură, bazată pe Cookies

Datorită flexibilității lor și faptului că majoritatea dintre cele mai vizitate site-uri folosesc Cookie-uri, acestea sunt aproape inevitabile. Dezactivarea Cookie-urilor nu vă va permite accesul pe site-uri precum Youtube, Gmail, Yahoo etc.

De aceea, vă oferim câteva sfaturi care să vă asigure o navigare web sigură, prin intermediul Cookie-urilor.

a. Personalizați setările browser-ului în ceea ce privește Cookie-urile.

b. Dacă sunteți unicul utilizator al terminalului, puteți seta termene de expirare a Cookie-urilor prelungite.

c. În cazul în care nu sunteți unicul utilizator al terminalului, luați în considerare ștergerea datelor individuale de navigare de fiecare dată când închideți browser-ul.

d. Instalați aplicații antispyware și faceți-le constant update.

e. Asigurați-vă că browser-ul folosit este mereu updatat, deoarece multe dintre atacurile bazate pe Cookies sunt posibile din cauza punctelor slabe ale versiunilor vechi ale browserelor.

Toate browserele vă oferă posibilitatea de a vă seta personalizat modul de acțiune a Cookie-urilor.

Pentru a ințelege aceste setări, accesați unul dintre linkurile de mai jos, în funcție de browser-ul folosit:

Setări Cookies în Internet Explorer
Setări Cookies în Firefox
Setări Cookies în Google Chrome
Setări Cookies în Safari

Pentru setările Cookie-urilor generate de terți puteți consulta și site-ul:

http://www.youronlinechoices.com/ro/

12. Linkuri utile

Pentru a afla mai multe informații despre Cookie-uri și cum funcționează acestea, accesați resursele de mai jos:

Microsoft Cookies guide

All About Cookies

http://www.youronlinechoices.com/ro/
https://www.cookiechoices.org/